Lakritsaiset sahramipullat

Ihana, lakritsainen joululeivonnainen
(20 kpl)
Fredrik Nylén

Fredrik Nylén

Fredrik Nylén tuli toiseksi TV-ohjelmassa "Koko Ruotsi Leipoo" vuonna 2013. Fredrik on intohimoinen leipoja, joka bloggaa Allas -aikakauslehden nettisivuilla ja on kirjoittanut kirjan Fredriks Fika - Bakat med glädje.

Ingredienser

  • 25 g hiivaa
  • 2 dl maitoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,5 g sahramia
  • n. 6 dl vehnäjauhoja
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • Täyte
  • 75 g voita
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl calabrialaista lakritsipulveria
  • Voitelu ja koristelu
  • 1 kananmuna
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl vettä
  • Halutessa myös mustaa geeliväriä

Tillagning

  • 1. Sekoita kerma, sokeri ja muscovadosiirappi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä seos 120-asteiseksi. Tämä vie noin 25-30 minuuttia.
  • 2. Lisää sekaan voi ja anna keittyä vielä 2 minuuttia.
  • 3. Pilko suklaa pienempin paloihin. Ota kattila liedeltä ja lisää seokseen suklaahake ja lakritsipulveri. Hämmennä kunnes seos on tasaista.
  • 4. Peitä neliskanttinen, n. 20x30 cm vuoka leivinpaperilla. Kaada fudge vuokaan ja anna jäähtyä kokonaan.
  • 5. Paloittele haluamasi kokoisiin paloihin. Jos haluat karamelleihin vieläkin enemmän lakritsin makua, voit pyöritellä ne lakritsirakeessa.
Lakritsaiset sahramipullat - Ihana, lakritsainen joululeivonnainen

PRODUKTER I RECEPTET

Out of stock

Ruoanlaitto ja leivonta

Lakritsijauhetta Kalabriasta

11