Sahramibiscotti-keksit manteleiden ja salmiakin kera

Italialainen korppu ruotsalaisella salmiakilla
Sofie Nilsson

Sofie Nilsson

Sofie Nilsson on kondiittori, joka on tunnettu TV-ohjelmasta ''Dessertmästarna'', jossa hän sijoittui toiseksi. Hän on jopa kilpaillut osana Ruotsin juniorikokkimaajoukkuetta.

Ingredienser

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 4 dl jauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 pkt sahramia
  • 2 dl manteleita
  • 1 dl Haupt Lakritsin SALT-salmiakkilakritsia.
  • kananmuna voiteluun

Tillagning

  • Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen.
  • Sekoita kaikki ainesosat manteleita ja salmiakkia lukuunottamatta. Saat tahmeaa taikinaa.
  • Lisää taikinaan mantelit ja lakritsi.
  • Jaa taikina kolmeksi samanpituiseksi pitkoksi ja kauli ne paksuhkoiksi levyiksi leivinpaperille
  • Pensselöi kananmunalla.
  • Paista uunissa n. 10 minuuttia, kunnes levyt ovat vaaleahkon kullanruskeita. Tarvittava aika vaihtelee uuneittain.
  • Anna jäähtyä.
  • Laske uunin lämpötila 100 asteeseen.
  • Leikkaa taikina viipaleiksi ja laita uuniin, kunnes keksit ovat kokonaan kuivia.
  • Säilö valmiit keksit tiiviiseen rasiaan tai purkkiin.
Sahramibiscotti-keksit manteleiden ja salmiakin kera - Italialainen korppu ruotsalaisella salmiakilla

PRODUKTER I RECEPTET

Lakritsi

Salt

9