KEKSIKERMAMOUSSE SUOLAISELLA LAKRITSILLA

Makean ja suolaisen täydellistä harmoniaa (4 annosta)


SIMONA MUNTEAN

"Sokerikakun ei tarvitse koskaan näyttää tylsältä" – se on hänen leivontafilosofiansa. Blogissaan Cookies and Sweets hän esittelee herkullisia leivonnaisia yksinkertaisesti koristeltuina ja kauniissa kuvissa. Syömme kuitenkin pääasiassa silmillämme. Parhaillaan hän työstää esikoisleivontakirjaansa, joka kantaa nimeä Simonas Söta

Blogg  cookiesandsweetsbysimona  simonamuntean_



AINESOSAT

MOUSSE
15 kpl Oreo-keksejä pienemmiksi paloiksi rikottuina
5 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl tomusokeria

KORISTELU

4–6 Oreo-keksiä, karkeasti murskattuina

Haupt Lakrits Svenskjävlar

VALMISTELU

1. Laita Oreo-keksit kulhoon ja kaada kermavaahto niiden päälle.  
2. Kääri muoviin ja anna olla jääkaapissa yön yli tai vähintään kuusi tuntia.
3. Vatkaa taikina kuohkeaksi. Lisää vanilja- ja tomusokeri. Vispaa tasaiseksi.
4. Leikkaa lakritsi paloiksi.
5. Jaa neljään lasipurkkiin tai kulhoon 2/3 murskatuista Oreo-keksistä.
6. Vuorottele laseissa moussea ja lakritsia.
7. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.
8. Säilyy jopa 3–4 päivää.






KEKSIKERMAMOUSSE SUOLAISELLA LAKRITSILLA

Makean ja suolaisen täydellistä harmoniaa

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin

Populärt

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Salmiakpulver
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Svenskjävlar! xxl
MYYNTIIN
1-3 työpäivää
€20 €40
Lisää ostoskoriin
Chokade Svenskjävlar!
7-10 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään