LAKRITSI-SUKLAAFUDGE

Fudge runsaalla lakritsin maulla (n. 40 kpl)

FREDRIK NYLÉN

Fredrik Nylén tuli toiseksi TV-ohjelmassa "Koko Ruotsi Leipoo" vuonna 2013. Fredrik on intohimoinen leipoja, joka bloggaa Allas -aikakauslehden nettisivuilla ja on kirjoittanut kirjan Fredriks Fika - Bakat med glädje.

Allas  fredriksfika  fredriksfika

INGREDIENSER

  • 3 dl vispikermaa
  • 3 dl kidesokeria
  • 1 dl muscovadosiirappia
  • 50 g voita
  • 100 g 70-prosenttista suklaata
  • 2 rkl
  • Halutessa myös

TILLAGNING

  • 1. Sekoita kerma, sokeri ja muscovadosiirappi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä seos 120-asteiseksi. Tämä vie noin 25-30 minuuttia.
  • 2. Lisää sekaan voi ja anna keittyä vielä 2 minuuttia.
  • 3. Pilko suklaa pienempin paloihin. Ota kattila liedeltä ja lisää seokseen suklaahake ja lakritsipulveri. Hämmennä kunnes seos on tasaista.
  • 4. Peitä neliskanttinen, n. 20x30 cm vuoka leivinpaperilla. Kaada fudge vuokaan ja anna jäähtyä kokonaan.
  • 5. Paloittele haluamasi kokoisiin paloihin. Jos haluat karamelleihin vieläkin enemmän lakritsin makua, voit pyöritellä ne lakritsirakeessa.


LAKRITSI-SUKLAAFUDGE

Fudge runsaalla lakritsin maulla

Populärt

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Pastille Calabria
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Salmiakpulver
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Svenskjävlar! xxl
MYYNTIIN
Tilapäisesti loppu
€18 €40
Kirjaudu sisään