SUKLAABROWNIET SALMIAKKIPÄÄLLISELLÄ

Svenskjävlar-päällinen! (9 kpl)


 

MARIA CULHA

Maria Culha pitää leivontablogia nimeltä CakeByMary, jossa hän tarjoaa reseptejä klassisiin leivonnaisiin pienellä twistillä. Hän tahtoo houkutella lisää ihmisiä leipomisen ihanaan maailmaan yksinkertaisten ja jännittävien reseptien, sekä inspiroivien kuvien avulla.

Blogg  CakeByMary.SE  cakebymary


AINESOSAT

SALMIAKKITÄYTE
80 g Haupt Lakritsin Svenskjävlar!-karkkeja

3 dl kuohukermaa

SUKLAABROWNIE
125 g voita
125 g maitosuklaata
3 kananmunaa
3 1/2 dl hienosokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 1/2 rkl kookosjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
1 tl suolaa

KORISTEET
Tuoreita tai pakastettuja vadelmia

VALMISTUS

1. Leikkaa salmiakki pieniksi paloiksi. Lämmitä kerma ilman, että se kiehuu.
2. Kaada karkit sekaan ja sekoita, kunnes ne ovat sulaneet.
3. Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa mieluiten yön yli, mutta vähintään 6 tuntia.
4. Aseta uuni lämpeämään 175 asteeseen.
5. Sulata suklaa pannulla.
6. Hajoita suklaa.
7. Poista pannu leideltä ja sekoita hajoitettua suklaata
8. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut, jonka jälkeen lisää loput ainesosat.
9. Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun, noin 21x21 cm kokoiseen vuokaan.
10. Paista uunin keskitasolla 30min.
11. Anna kakun jäähtyä kokonaan.
12. Ota päällissekoitus jääkaapista ja vaivaa sitä kunnes se on paksu ja kermainen.
13. Levitä päällinen brownien päälle.
14. Koristele vadelmilla.


SUKLAABROWNIET SALMIAKKIPÄÄLLISELLÄ

Svenskjävlar-päällinen!

Produkter i receptet

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin

Populärt

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Salmiakpulver
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Svenskjävlar! xxl
MYYNTIIN
1-3 työpäivää
€20 €40
Lisää ostoskoriin
Chokade Svenskjävlar!
7-10 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään