SAHRAMIPANNACOTTA SUOLAISELLA LAKRITSILLA

Klassikkojälkiruoka (4 annosta)



SOFIA SELIMI

Sofia pyörittää Zofias Kök -blogia, joka sisältää hänen omia reseptitulkintojaan ja inspiraatiota kaikista maailman kolkista.




AINESOSAT

PANNACOTTA

4 dl kuohukermaa
1 dl luonnonjogurttia
3 liivatelehteä
1/2 pakettia sahramia (0,5 g)
2 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

KORISTELU
Tuoreet vadelmat

Chokade Svenskjävlar!

VALMISTUS

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
2. Kiehauta kerma, sahrami ja sokeri kattilassa.
3. Nosta hyytelö ja sekoita se kermavaahtoon niin, että se sulaa. Lisää vaniljasokeri ja anna seistä hetki.
4. Sekoita jogurtti joukkoon.
5. Kaada lasiin. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2–3 tuntia. Koristele lakritsilla ja tuoreilla vadelmilla ja nauti.


SAHRAMIPANNACOTTA SUOLAISELLA LAKRITSILLA

Klassikkojälkiruoka

PRODUKTER I RECEPTET

Chokade Svenskjävlar!
7-10 työpäivää
Lisää ostoskoriin

Populärt

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Salmiakpulver
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Svenskjävlar! xxl
MYYNTIIN
1-3 työpäivää
€20 €40
Lisää ostoskoriin
Chokade Svenskjävlar!
7-10 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään